COACHING

Ønsker du hjelp på veien til å nå dine mål?

Som coach er jeg en samtalepartner som vil deg vel, og som har fullt fokus på å hjelpe deg. Det kan være å bevisstgjøre deg på hva du vil, hva som er viktig for deg, forsterker dine ressurser, hjelpe deg å kommunisere bedre med deg selv og andre, og bidra til å fjerne eventuelle begrensende overbevisninger du måtte ha, som hemmer deg i det daglige.

Coaching er en metode for å lede deg til personlig og profesjonell vekst. Det er en prosess som kan gå over kortere eller lengre tid, avhengig av situasjon, tema og foretrukket tempo. Du bestemmer.

Ta kontakt for en uforbindtlig samtale på 911 28 231 eller på catherine@ticato.no


 NLP er et spennende fagfelt innen coaching, i skjæringspunktet mellom kommunikasjon og psykologi.

Nevro: Handler om en forståelse for hvordan hjernen fungerer.

Lingvistisk: Har med hvilket språk vi bruker, og hvordan det påvirker oss og våre omgivelser.

Programmering: Hva vi fôrer hjernen med.

Henry Ford sa en gang: "Du kan tro at du kan og du kan tro at du ikke kan. I begge tilfeller har du rett." Vær nøye med hvor du velger å rette ditt fokus, det avgjør hva du får. Bruker du energi på det du ikke vil ha, eller på det du ønsker deg?

NLP Master Practitioner utdannelsen har gitt meg gode verktøy og metoder samt en enda dypere forståelse for hvordan vi i fellesskap kan få til positive og varige endringer raskt.

Sammen jobber vi med å rigge deg til for suksess. Du lærer hvordan du raskt setter deg selv i en ressursfylt tilstand, slik at du takler ulike situasjoner bedre.

NLP coaching bidrar til en behageligere reise, mot et klart og attraktivt mål.

"Den lærer som er klok, tilbyr deg ikke sin egen kunnskap, men leder deg til skattekisten i ditt eget hode." - Kahlil Gibran (artist, poet, og forfatter).