Jobb smartere | FranklinCovey

 Teamet i MetaResource har vært på FranklinCoveys Jobb smartere kurs med Catherine Lemaréchal. Som leder er jeg svært fornøyd, både med kursets innhold og verktøyene. De har hjulpet oss til bedre måloppnåelse, oversikt, produktivitet og tidsstyring. Helt utrolig! Catherine er også usedvanlig i sin form, kompetanse og evne til å løfte hver især. Jobb smartere er en knallinvestering som jeg anbefaler på det varmeste! - Trine Åldstedt, adm.dir, MetaResource AS

"Jobb smartere - Fokus på egne prioriteringer og personlig effektivitet" er en heldags workshop hvor du lærer å bevare fokus på det viktigste for deg/din bedrift, og unngå utelukkende å styres av oppgaver som "haster".

Det reduserer stress å være oppmerksom på og fjerne lavprioritets aktiviteter og forstyrrelser. Du vil kunne oppnå bedre balanse i dagliglivet.

Tenk deg å få frigjort én time hver dag... Det blir 365 timer på årsbasis!

Du vil lære en metode og verktøy for tidsstyring, ukentlig og daglig planlegging. Bruker du teknikkene fra workshopen, kan vi garantere at du vil merke forskjell. Ta kontakt for en uforbintlig prat om hvordan du kan frigjøre tid til det som er viktig for deg.

Last ned Jobb smartere brosjyre.

"When your daily activities are in concert with your highest priorities, you have a credible claim to inner peace." -Hyrum Smith, co-founder of FranklinCovey
Les om Jakten på tidstyven s1 s2 i Finansavisen