Nettverksbygging

Så står du der, med kaffekoppen i hånden, din kollega meldte avbud i siste liten... Du ser utover menneskemengden mens du leter fe brilsk etter et kjent fjes, en trygg havn å legge til i. Du ønsker at du var et helt annet sted!
På en skala fra 0 til 10, hvor dyktig er du til å mingle, blande deg og konversere med nye mennesker? Hva svarer du når noen spør: "Hva driver du med?" og det er bare 30 sekunder igjen av kaffepausen? Hva er din "elevator pitch"? En elevator pitch er kortversjonen, en destillert utgave av hva du driver med. Den skal være så fengende, at vedkommende du forteller den til, skal ønske å få visittkortet ditt og gjerne vil treffe deg igjen.

"De fleste av oss kan spore vår suksess til avgjørende relasjoner." - Donald O. Clifton & Paula Nelson. Når vi vet at 80% av alle jobber og oppdrag kommer gjennom relasjoner, gir det mening å bli mer bevisst på hvordan vi bygger fruktbare relasjoner. I mine øyne er et nettverk en arena hvor vi vil hverandre vel, og gjør hverandre gode. Det må være et vinn-vinn forhold, og du må gi for å få.

Lær hvordan bli tryggere i slike sammenhenger, og hvordan bygge din personlige merkevare. Ta kontakt for en uforpliktende prat, du har ingen tid å miste.

" Du som venter for å se, får bare se muligheten du gikk glipp av."
-Ukjent
Nettverk fra første studiedag
Nettverksbygging er alfa og omega for å nå toppen, sier ekspert på karrièreutvikling og nettverk,
professor Johan Olaisen. Spesielt i turbulente tider som dette, blir relasjoner viktige.
Det er mye lettere å ansette en person du kjenner på forhånd, da vet du hva han eller hun står for. Når du får anbefalt
noen fra noen du kjenner, så fjerner du tvil. Sånn sett er det en fantastisk fordel å kjenne mange, sier Catherine Lemaréchal.

Les mer eliteskolens_nettverk.pdf