REFERANSER

Presentasjonsteknikk kurset «La deg regissere» ga teamet vårt en bevisstgjøring, konkrete tilbakemeldinger samt tips og verktøy knyttet til budskap, kroppsspråk og stemmebruk.

Kurslederne har en lett og ledig form, og skaper trygghet.
-Torgrim Eikeland, Promis


It is with great pleasure that I have the opportunity to recommend Catherine Lemaréchal as a consultant fasilitator.
I appreciate a dependable learning partner and all the qualities of an outstanding trainer. Catherine delivered an extremely successful 3 days training for Schibsted Media Group and we have scheduled for her to deliver futher trainings. As a trainer she received highly positive feedback from the participants' evaluation. She was an engaging trainer, very knowledgeable with a vibrant personlity.
I would highly recommend Catherine for your training needs.
- Dr. JooBee Yeow, Head of Learning and Development, Schibsted

Catherine's biggest selling point is her vast experience within the world of communication and human interaction.
I have seen her in action a number of times and every time one gets a sense that Catherine has "seen it all". These experiences and insights she shares with her audiences in an enthusiastic and at the same time autoritative way. On a more personal note, Catherine is a fantastic sparring partner for me in my work, while her dedicated and selfless work for the organization MOT is both inspiring and admirable. - Pellegrino Riccardi, foredragsholder

SG Finans AS har benyttet Catherine Lemaréchal i Ticato både som foredragsholder, kursleder og coach.
Hun har holdt samlinger for ledere og enkeltavdelinger innenfor temaet "Jobb smartere" (stressmestring og organisering av arbeidsdagen) og
"Den vanskelige samtalen" (kommunikasjonsverktøy og øvelser for ledere i forbindelse med omstilling, sykefravær og generell kommunikasjon), samt kurs i Presentasjonsteknikk. Catherine forbereder seg alltid grundig før sine kurs og foredrag. Hun avklarer forventninger og tilpasser budskapet til målgruppene i vår organisasjon, og får derfor meget gode tilbakemeldinger fra våre ansatte. Hun har stor faglig tyngde og erfaring innenfor merkevarebygging, kommunikasjon og coaching, og gir praktiske og effektive verktøy som både ledere og medarbeidere kan bruke sin jobbsituasjon. I tillegg er hun en tydelig, inspirerende og energisk person med svært god formidlingsevne.
- Maria Ulla, HR-direktør, SG Finans AS

Catherine Lemaréchal og Johan Osuldsen holdt kurs i Presentasjons-teknikk: «La deg regissere».
De var suverene i sine tilbakemeldinger, og ga ekstremt god trening til deltakerne når det gjelder hva vi skulle jobbe med videre og hvordan.
Beste kurset jeg har vært på i Norge når det gjelder presentasjon og personlig fremtoning.
- Rebecca Linn Kjellhaug, Matrix Management

 Jobb smartere - årets beste workshop! En slik dag er nå obligatorisk for alle mine kolleger. Alle lærer nyttige verktøy som blant annet gjør arbeidshverdagene mer oversiktlige og effektive. Jeg anbefaler denne dagen på det varmeste. For meg personlig er det en hverdag før og etter!
- Bente Baugerød, Daglig leder og eier av Ressursene AS

Jeg har deltatt på en rekke kurs i presentasjonsteknikk opp gjennom årene. Kurset «La deg regissere» med Catherine Lemaréchal og Johan Osuldsen er i en klasse for seg. Både Lemaréchal og Osuldsen gir personlige tilbakemeldinger til hver enkelt deltaker, og jeg lærte utrolig mye denne dagen. Det heter at «Djevelen er i detaljene», og det er nettopp detaljene de to legger merke til og finpusser på. Anbefales!
Edgar Valdmanis, MBA, Markedsdirektør
Den Norske Dataforening
 Tusen takk for et fantastisk innlegg! Du engasjerte både meg og studentene, og kunne ikke vært mer fornøyd med innlegget du holdt. Flere av studentene kom til meg senere å fortalte at dette var noe av det mest spennende de hadde hørt på lenge. Og de lurte på om det var mulig å kunne bruke deg ved en senere anledning ute på noen av studiestedene.
- Camilla Nyland, Econa
 Kjære Catherine
Vil takke deg for fantastisk samarbeid og resultater i forbindelse med mine to siste prosjekter på oppbyggingen av Folketeateret i forbindelse med MAMMA MIA!, samt reåpning av ærverdige Theatercaféen på Hotel Continental i Oslo.
Med din faglige branding og coachingkompetanse, innen områdene «Branding - Bygg en sterk merkevare» og «Rigg deg til for suksess - Prester på topp», din inspirasjon og evne til å formidle på en positiv måte, vil Ticato være en viktig del av mine prosjekter også i fremtiden.
- Hilde Lystad, daglig leder Theatercaféen

 Med sitt sterke engasjement, levende vesen og stor dybdekunnskap har Catherine tatt oss gjennom en brandingprosess. Den har resultert i en forsterket felles forståelse for vår merkevare, et fokus på å gå fra ordremottaker til prosjektleder, vi har klart å styrke samholdet i avdelingen og ikke minst bevisstgjort vår kompetanse.
Catherine er et unikt produkt som vi har stor glede av!
- Mari-Anne Robberstad, VIA Travel Group & Meeting


 "Presentasjonsteknikk-kurset til Catherine er det mest nyttige kurset jeg har tatt de senere årene, faktisk kanskje i hele min karriere.
Teknikkene hun lærte oss er enkle å forstå, enkle å ta i bruk, og svært så effektfulle. De har bidratt til å heve mine presentasjoner betraktelig, noe jeg har fått bekreftet fra min kolleger og tilhørere, men det viktigste er at jeg merker det veldig godt selv, og det er svært tilfredsstillende.
Catherines detaljerte tilbakemeldinger var også svært nyttige for å strekke seg i riktig retning, og hun lærte oss hvordan vi gir konstruktive tilbakemeldinger til hverandre, noe som har bidratt til en kultur hvor det er rom for å komme med forbedringspunkter og på den måten spiller vi hverandre gode!"
- Norunn Haug Christensen, Sjefskonsulent Visma Sirius AS


 Teamet i MetaResource har vært på FranklinCoveys Jobb smartere kurs med Catherine Lemaréchal. Som leder er jeg svært fornøyd, både med kursets innhold og verktøyene. De har hjulpet oss til bedre måloppnåelse, oversikt, produktivitet og tidsstyring. Helt utrolig! Catherine er også usedvanlig i sin form, kompetanse og evne til å løfte hver især. Jobb smartere er en knallinvestering som jeg anbefaler på det varmeste!
- Trine Åldstedt, adm.dir, MetaResource AS

 Catherine har på en engasjerende og inspirerende måte bidratt til at våre ledere har tilegnet seg svært verdifull innsikt i kommunikasjon og selvledelse. Gjennom et pedagogisk opplegg med lettfattelige modeller og verktøy, gode eksempler og lærende historier har vi som ledere i Star Tour tilegnet oss nyttig kompetanse som er enkel å benytte i hverdagen. Catherine har også igjennom sin personlige og dedikerte stil, inspirerert mange av oss til å fortsette vår personlige utvikling både i jobbsituasjonen og privat. Vi benytter oss mer enn gjerne av Catherine i fremtiden, slik at vi kan få økt motivasjon og kunnskap som hjelper oss i å nå våre felles mål. - Ingvild Elise Larner, Medlem av Star Tours ledergruppe og ansvarlig for Prestasjonsutviklingsprogrammet

Catherine Lemaréchal er en svært dyktig foredragsholder, kursleder, coach og motivator. Alle fortjener å oppleve å la seg inspirere av Catherine. Hun kan få deg til å skinne!
- Cathrine Fongen, Kompetansesjef i NRK

Tusen, tusen hjertelig takk for inspirasjon, motivasjon og faglig innhold!!! Du er superdyktig til å skape kontakt og rågod på kommunikasjon. Du leverte et kjempeflott kurs med inspirasjon, humor og godt faglig innhold!!! Opplevelsene sitter i kroppen enda og det vil helt sikkert vare i flere dager - heldigvis. Du hadde så utrolig mye faglig innhold, du presset det inn og du utstrålte masse varme, entusiasme og engasjement. Ingen kan sovne i timene dine. Jeg lærte masse og det er lystbetont å lese i notatene og jeg gleder meg til å sette meg ned og bearbeide de.
- Jorunn Høygård, Liv og glede


Jeg ønsker å takke for et utrolig inspirerende foredrag under DAMEfeber i går. Som publikumer og gründer fikk jeg mye input og enda mer energi til å stå på, og ikke minst tenke mer på de fire punktene visjon, verdier, mål og historier. Det var en skikkelig "boost".
- Ellen Kjenner Johansen, daglig leder Virtual Assistant

Takk for et veldig bra, lærerikt og interessant kurs! Jeg likte veldig godt måten du la det opp på, med oppbyggende, positive tilbakemeldinger og konstruktive saker å strekke seg etter. Det gjorde hele seansen til en udelt positiv opplevelse! I tillegg var det supert å få mange nyttige tips & konkrete råd, som vi kan bruke i det daglige.
- Elisabeth Hanne Aandstad, PR-Operatørene

Catherine Lemaréchal holdt foredrag for ca. 40 foreldre på Seterbråten skole om MOT og om forebyggende arbeid for trygge og inkluderende oppvekstvilkår. Hennes erfaring og formidling traff alle "rett hjem", og skapte et flott engasjement rundt tema: "Hva kan vi selv gjøre som foreldre?". Tilbakemeldinger tyder på at dette er et av de mest vellykkede arrangement vi har hatt for foreldre på skolen vår."
- Håvard Lunnan, rektor Seterbråten skole

HJERTELIG TAKK til Catherine Lemaréchal for en utrolig inspirerende kveld. Hun var tydelig, strukturert og brukte en fantastisk artig humor som vil hjelpe oss til å huske de enkle modellene og teknikkene, og jeg er også sikker på at flere av oss LYSTE når vi gikk ut døra på Torstad Gård med den herlige kringla til June i magen og inspirasjon overalt!
- Wenche Ihlmork, På Talefot

Catherine, Takk for et meget bra kurs. Jeg trodde jeg hadde vært gjennom nok slike kurs, men jeg syns dette var spesielt og ga meg noe mer enn en happening den dagen. Vi fikk noen enkle verktøy som kan brukes både privat og jobb. - Hans Oustad, IBM

Foredraget "Bygg din personlige merkevare" med Catherine Lemaréchal er blant de mest inspirerende foredrag jeg har deltatt på! Lemaréchal sier at det handler om forberedelse og trening, og viser enkle modeller og teknikker for å presentere seg slik at man blir husket i mengden. Mao - dette kan læres! - Marte Kjørstad, Posten Norge AS

Det var et eminent foredrag du holdt - som alltid! Du er rett og slett utrolig bra, og det fortjener du å høre utallige ganger :) Tilbakemeldingene jeg har fått ved de tre anledningene jeg har benyttet deg har vært udelt positive, det vil si at totalt er det flere hundre jenter som har fått oppleve og lære mange konkrete tips til hvordan de skal brande seg selv og sine prosjekter. - Mailen Tollånes, Accenture

Et veldig bra foredrag! Det er sjelden jeg føler at jeg får så mye ut av 45 minutter. Jeg tror aldri jeg har fått så mange konkrete tips, inspirasjon og praktiske verktøy etter tre kvarter som det jeg fikk fra deg og din presentasjon. Når det gjelder måten du presenterte den på synes jeg du var veldig flink til å se alle. Du var tydelig og strukturert i måten du presenterte stoffet på. I tillegg synes jeg du brukte humor på en veldig passende måte. - Ingrid Ness Rolland, Stiftelsen MOT

Hei, måtte bare si dette: Det var virkelig godt å høre deg sette de rette ordene på tingene. Vår gamle skuespiller Rolf Just Nilsen sa det også: "Si det du skal si å bli ferdig med det." - Per Erik Borgen, Auto Grip as

24. april hadde vi en fantastisk oppvisning fra Catherine Lemaréchal fra Burson-Marsteller AS. Jeg tror jeg har alle med meg når jeg sier at de som kom fikk "value for money".
- Christian Bendz om Kommunikasjonskurs for Bærum Høyre

Hei Catherine. Jeg vil takke deg for at du stilte opp for oss - det var en fryd å se deg og høre på deg! Fikk masse gode tips - og tro på at det går an å få til noe! Du tar plass på podiet med stor selvfølgelighet og står stødig og rolig i deg selv - utstrålende stor integritet og ydmykhet samtidig som du vet at du kan og er god på det du gjør. Du er en god lærer og inspirator som klarer å få god kommunikasjon med de som hører på deg. Du overbeviser meg om at det du sier må være forankret i deg selv - blitt en del av deg selv - for at det skal nå frem til andre. Det er det som gjør inntrykk - at du ER det du snakker om. (Og gjør det du sier!). - Sylvi Kristin Landsverk, NITH