Ha en
gledelig
sommer!
Kurs oppfølgning
Ticato forside 1
Tidsmestring
Branding
Kommunikasjon
Ticato logo
Velkommen til
Ticato forside 1
Tidsmestring
Branding
Kommunikasjon
Ticato logo
Velkommen til

Gi faen kurs for flinke piker er nå også tilgjenglig for gutter!

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

• Er du lei av å være flink pike eller gutt? • Bruker du mye tid på å gruble eller bekymre deg? • Hender det at du tviler på om du er bra nok? Da er dette kurset for deg.

Styrk din selvtillit og frigjør energi!
Gi F4
Gi F0
Gi F3
Gi F1
Ticato8703sRGB-0
next arrow
124 . Block_2
Image is not available
Ticato


Jeg kan hjelper deg å få til - MER - enn du tror du kan.

Har du lyst til å frem ditt budskap på en tydelig og engasjerende måte, bygge en sterk merkevare og jobbe smartere? Jeg holder foredrag, kurs, og workshops hvor du får nyttige tips og konkrete verktøy du kan bruke med én gang. Jeg coacher også én-til-én og har alltid din mestring i fokus.​

Få nyttige tips 3-4 ganger i året ved å registrere deg på mailinglisten.

Kommunikasjon

 

Kommunikasjon

 
Kommunikasjon, evnen til å kommunisere effektivt og tydelig blir stadig viktigere. Kommunikasjon er sentralt i alt vi foretar oss, og er ofte avgjørende for hvorvidt vi lykkes eller ikke. Økt innsikt og praktisk trening gjør deg tryggere og sikrer at du blir hørt og forstått. Du får også mer innflytelse.

Branding

 

Branding

 
Branding, eller merkevarebygging handler om valg. Branding er summen av det vi velger å kommunisere til andre, for at de skal ønske å velge oss. En sterk merkevare oppleves som attraktiv og skaper emosjonelle bånd til kundene.

Tidsmestring

 

Tidsmestring

 
Tidsmestring, selvledelse og jobbe smart innebærer å prioritere det som er viktig, og fjerne tidstyver. Få tips og nyttige verktøy for å fokusere på det som skaper resultater, og få en bedre hverdag med balanse mellom jobb og privatliv.

Ilse Ros, Tekna

 

 

"Jeg vil varmt anbefale Catherine."


Ilse Ros er Distriktskontorleder hos Tekna

"Basert på flere års erfaring med Catherine som kursholder innen ulike temaer vil jeg varmt anbefale henne. Catherine får meget gode tilbakemeldinger fra Teknas medlemmer. Hun viser alltid solide fagkunnskaper og belyser eksisterende forskning og teori på en relevant måte. Dessuten er hun en engasjerende og involverende foredragsholder. Med en blanding av gode historier og praktiske verktøy inspirerer hun kursdeltakerne til å sette seg realistiske mål og gjøre egne grep. Som en av våre kursdeltakere skrev: «Det var konkret, håndfast og forpliktende. For første gang fikk jeg troen på at dette klarer jeg å endre». Catherine er profesjonell, fleksibel, og veldig behagelig å samarbeide med. Hun har utviklet og skreddersydd kurs, bl.a. i nettverksbygging, til både glede og nytte for våre medlemmer. Catherine vil være en foretrukket kursholder for Tekna også i fremtiden."

/////////////////// HIDDEN | DEFINE COLUMN VARIABLES HERE ///////////////////
/////////////////// HIDDEN | DEFINE COLUMN VARIABLES HERE ///////////////////

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
The Elevator Pitch

The Elevator Pitch

Ticato8703sRGB-0
previous arrow
next arrow

Noen kunder

Følg med på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Da vil du få mange nyttige og konkrete tips, innen kommunikasjon, branding og tidsmestring m.fl., som vil kunne bidra til en bedre hverdag. Du kan registrere deg på mailinglisten her!

>

Les de siste utgavene av Tips

Vi har alle hørt om ROI – Return on Investment – men hva med Return On Involvement? Det skal så lite til for at vi opplever å bli sett, mens effekten ofte er uforholdsmessigg stor. Hva får oss til å ønske å hente frem det beste i oss selv? Riccardo Muti var dirigent ved La Scala i Milano. En dag fikk han et brev signert av 700 ansatte, med følgende beskjed: «You’re a great conductor. We don’t want to work with you, please resign. Why? Because you don’t let us develop. You’re using us as instruments, not as partners». Musikerne ...
Les hele Innsikten
Hvorfor vente? Du blir ikke lykkelig når du har oppnådd suksess. Du oppnår suksess når du er lykkelig. Her er fem øvelser for å trene opp lykkefølelsen. Mange setter lykke «på vent». De er fanget i en antagelse om at suksess må komme først for at vi skal kunne bli lykkelige. Bare jeg får den utdannelsen, bare jeg får meg kjæreste, bare jeg når budsjettet, bare jeg finner drømmehuset, bare jeg blir ferdig med dette prosjektet… Bare, bare, bare! And the list goes on… De ender opp med å skyve lykke foran seg, og halser etter. Lykken kommer først ...
Les hele Innsikten
Løfter du blikket og ser ting i et større perspektiv, vil ofte det meningsfulle utfolde seg. Se for deg at vi er i middelalderen. En landevei slynger seg gjennom landskapet, på et område ved siden av veien er det full aktivitet. En eldre herre kommer gående langs veien. Han stopper opp ved synet av tre steinarbeidere, og observerer dem jobbe. Han legger merke til at den ene henger med hodet og sleper bena etter seg. Den andre har litt mer energi og går mer oppreist, mens tredjemann traller og synger og virker svært så fornøyd. De er alle ...
Les hele Innsikten

Besøk > Tips siden med tilgang til hele "Innsiktsarkivet"

Ta kontakt!

Please enter your name.
Please enter a subject.
Please enter a message.