Slide 1
Motivasjoner
Slide 2
Time Management
Slide 3
Branding
Slide 4
Samarbeidspartnere
previous arrow
next arrow
Ticato
Slide 1
Indre Motivasjoner

Fra bevisstgjøring til handling og endring.

Slide 2
Time Management
Slide 3
Branding

Presentasjonsteknikk - Få frem ditt budskap
Branding - Bygg en sterk merkevare
Rigg deg til for suksess - Prester på topp
Nettverksbygging - Bygg fruktbare relasjoner raskt
En ny dimensjon lederskap - Mestre lederhverdagen
De 5 valgene, Jobb smartere og De 7 gode vanene - Personlig effektivitet og effektivitet i team
Coaching

Slide 4
Samarbeidspartnere
Her er en oversikt og linker til noen selskaper jeg har stor glede av å samarbeide med:
Image is not available

Holtskog beveger mennesker fra bevisstgjøring til handling og endring. Vi tilbyr foredrag, kurs, seminarer, samlinger og prosesser. Kursene tilpasses den enkelte virksomhets situasjon, utfordringer, ønsker og behov. Løsningen kan variere fra korte innlegg til kurs over en eller flere dager, til lengre prosesser.

Image is not available

FranklinCovey er et internasjonalt selskap som jobber med leder- og medarbeiderutvikling. Jeg ble assosiert partner i april 2008, og tilbyr workshopen "De 7 Gode Vanene" og "5 Valg". Du kan lese mer om hvordan styrke din effektivitet her.

Image is not available

MetaResource AS tilbyr utdanning innenfor NLP coaching (Nevro Lingvistisk Programmering). Der underviser jeg i Gruppecoaching på Certified Coach modulen, samt inngår i deres coachingpool. I fellesskap holder vi "En ny dimensjon lederskap", et lederutviklingsprogram som ble lansert i mai 2008. Kurset går over tre dager og målgruppen er ledere som vil noe mer, og er opptatt av å frigjøre uutnyttet potensial hos seg selv og sine medarbeidere. En riktig vitamin-innsprøyting!

Image is not available

MOT er en ideell organisasjon som bevisstgjør ungdom til å ta valg som gjør at de mestrer livet. MOT ønsker å styrke ungdoms mot til å ta vare på seg selv og hverandre. Vi jobber holdningsskapende med fokus på verdier, valg og tro på egne krefter. Verdiene vi ønsker å hjelpe ungdom med, er MOT til å leve, MOT til å bry seg og MOT til å si nei. "Dæm gjør sånn at folk bli snill mot kvarainder!" - Daniel, den gangen 7 år, sønnen til Erik Hoftun.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow