Ha en
gledelig
sommer!
Kurs oppfølgning
Ticato forside 1
Tidsmestring
Branding
Kommunikasjon
Ticato logo
Velkommen til
Ticato forside 1
Tidsmestring
Branding
Kommunikasjon
Ticato logo
Velkommen til

Gi faen kurs for flinke piker er nå også tilgjenglig for gutter!

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

• Er du lei av å være flink pike eller gutt? • Bruker du mye tid på å gruble eller bekymre deg? • Hender det at du tviler på om du er bra nok? Da er dette kurset for deg.

Styrk din selvtillit og frigjør energi!
Gi F4
Gi F0
Gi F3
Gi F1
Ticato8703sRGB-0
next arrow
124 . Block_2
Image is not available
Ticato


Jeg kan hjelper deg å få til - MER - enn du tror du kan.

Har du lyst til å frem ditt budskap på en tydelig og engasjerende måte, bygge en sterk merkevare og jobbe smartere? Jeg holder foredrag, kurs, og workshops hvor du får nyttige tips og konkrete verktøy du kan bruke med én gang. Jeg coacher også én-til-én og har alltid din mestring i fokus.​

Få nyttige tips 3-4 ganger i året ved å registrere deg på mailinglisten.

Kommunikasjon

 

Kommunikasjon

 




Kommunikasjon, evnen til å kommunisere effektivt og tydelig blir stadig viktigere. Kommunikasjon er sentralt i alt vi foretar oss, og er ofte avgjørende for hvorvidt vi lykkes eller ikke. Økt innsikt og praktisk trening gjør deg tryggere og sikrer at du blir hørt og forstått. Du får også mer innflytelse.

Branding

 

Branding

 




Branding, eller merkevarebygging handler om valg. Branding er summen av det vi velger å kommunisere til andre, for at de skal ønske å velge oss. En sterk merkevare oppleves som attraktiv og skaper emosjonelle bånd til kundene.

Tidsmestring

 

Tidsmestring

 




Tidsmestring, selvledelse og jobbe smart innebærer å prioritere det som er viktig, og fjerne tidstyver. Få tips og nyttige verktøy for å fokusere på det som skaper resultater, og få en bedre hverdag med balanse mellom jobb og privatliv.

Ilse Ros, Tekna

 

 

"Jeg vil varmt anbefale Catherine."






Ilse Ros er Distriktskontorleder hos Tekna

"Basert på flere års erfaring med Catherine som kursholder innen ulike temaer vil jeg varmt anbefale henne. Catherine får meget gode tilbakemeldinger fra Teknas medlemmer. Hun viser alltid solide fagkunnskaper og belyser eksisterende forskning og teori på en relevant måte. Dessuten er hun en engasjerende og involverende foredragsholder. Med en blanding av gode historier og praktiske verktøy inspirerer hun kursdeltakerne til å sette seg realistiske mål og gjøre egne grep. Som en av våre kursdeltakere skrev: «Det var konkret, håndfast og forpliktende. For første gang fikk jeg troen på at dette klarer jeg å endre». Catherine er profesjonell, fleksibel, og veldig behagelig å samarbeide med. Hun har utviklet og skreddersydd kurs, bl.a. i nettverksbygging, til både glede og nytte for våre medlemmer. Catherine vil være en foretrukket kursholder for Tekna også i fremtiden."

/////////////////// HIDDEN | DEFINE COLUMN VARIABLES HERE ///////////////////
/////////////////// HIDDEN | DEFINE COLUMN VARIABLES HERE ///////////////////

VIVA
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
The Elevator Pitch

The Elevator Pitch

Ticato8703sRGB-0
previous arrow
next arrow

Noen kunder

Følg med på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Da vil du få mange nyttige og konkrete tips, innen kommunikasjon, branding og tidsmestring m.fl., som vil kunne bidra til en bedre hverdag. Du kan registrere deg på mailinglisten her!

>

Les de siste utgavene av Tips

Innsikt 56 2024 | Kunsten å skape engasjement
VIVA er en huskeregel for deg som vil skape engasjement. Kampen om oppmerksomhet er tøff. Vi er vant til å få servert informasjon i kvikke kutt og faller fort av dersom det som skjer på scenen eller skjermen ikke fenger. Tenk tilbake til det siste møtet du var i, hvordan var din opplevelse? Har du noen gang kjent på "Death by PowerPoint?" Wall Street Journal gjorde en undersøkelse for noen år siden blant 200 toppledere, hvor de spurte: Hva synes du om presentasjoner du hører? De svarte at halvparten var "direkte søvndyssende" og 43 prosent var "fryktelig kjedelige" og ...
Innsikt 55 2023 | Tre tips til deg som vil motivere deg for endring
Vi kan ikke gjøre noe med at endringer skjer. Det vi kan gjøre noe med er hvordan vi håndterer endringer. Motivere til endring – for noen er utsagnet en selvmotsigelse, de er absolutt ikke motivert for endring. «Endring hører livet til. Ingen går gjennom livet uten også å møte det uventede og ubehagelige» skriver Per Anders Nordengen i en nydelig bok «Når forandring ikke fryder». Endring innebærer gjerne at vi må gi slipp på noe kjent og kjært, og leve videre med noe ukjent og utrygt. Mange føler på at ting endrer seg i et stadig hurtigere tempo. Raskere ...
Innsikt 54 2023 | Kunsten å knytte bånd: Veien til meningsfulle relasjoner
Nylig deltok jeg på et Litt klokere-møte i regi av tilt.work, der temaet var onboarding. Møtet inspirerte meg til å skrive denne artikkelen. Tilt er en arena hvor vi alle deltar i samtalen, vi bidrar med de innsikter vi har, deler raust med hverandre og lærer av hverandre. Vi ønsker rett og slett å gjøre hverandre litt klokere. Et av innspillene kom fra Mai Britt Andersen, som jobber med onboarding i Sarpsborg kommune. Hun nevnte en bok av Frode Hübertz Haaland, "Å knytte bånd". Da fikk jeg umiddelbart en assosiasjon til en digital samtale jeg nettopp hadde hatt med ...

Besøk > Tips siden med tilgang til hele "Innsiktsarkivet"

Ta kontakt!

Please enter your name.
Please enter a subject.
Please enter a message.