Referanser
SG Finans
Torgrim
Pellegrino
Dr. JooBee Yeow
Rebecca Linn Kjellhaug
Camilla Nyland, Econa
Norunn Haug Christensen
Edgar Valdmanis
Theatercaféen
Screen Shot 2019-12-25 at 21.02.44
previous arrow
next arrow
Referanser
Kundereferanser

Her er et utvalg av kunder vi har hatt gleden av å jobbe med.

Ticato hjelper kunder både i private og offentlige virksomheter, og innen et bredt spekter av bransjer. Vi skreddersyr alltid kurs og foredrag slik at de er relevante og dekker kundens behov.

SG Finans
Maria Ulla,
HR-direktør, SG Finans AS
Image is not available
Image is not available

"SG Equipment Finance har benyttet Catherine Lemaréchal i Ticato både som foredragsholder, kursleder og coach. Hun har holdt samlinger for ledere og enkeltavdelinger innenfor temaet "Jobb smartere". Hun har stor faglig tyngde og erfaring innenfor merkevarebygging, kommunikasjon og coaching, og gir praktiske og effektive verktøy som både ledere og medarbeidere kan bruke sin jobbsituasjon."

Torgrim
Torgrim Eikeland,
Promis
Image is not available

"Presentasjonsteknikk kurset «La deg regissere» ga teamet vårt en bevisstgjøring, konkrete tilbakemeldinger samt tips og verktøy knyttet til budskap, kroppsspråk og stemmebruk. Kurslederne har en lett og ledig form, og skaper trygghet."

Pellegrino
Pellegrino Riccardi,
Foredragsholder
Image is not available

Catherine's biggest selling point is her vast experience within the world of communication and human interaction.

I have seen her in action a number of times and every time one gets a sense that Catherine has "seen it all". These experiences and insights she shares with her audiences in an enthusiastic and at the same time autoritative way. On a more personal note, Catherine is a fantastic sparring partner for me in my work, while her dedicated and selfless work for the organization MOT is both inspiring and admirable.

Dr. JooBee Yeow
Dr. JooBee Yeow,
Head of Learning and Development,
Schibsted
Image is not available
Image is not available

"It is with great pleasure that I have the opportunity to recommend Catherine Lemaréchal as a consultant facilitator. I appreciate a dependable learning partner and all the qualities of an outstanding trainer. Catherine delivered an extremely successful 3 days training for Schibsted Media Group and we have scheduled for her to deliver futher trainings. As a trainer she received highly positive feedback from the participants' evaluation. She was an engaging trainer, very knowledgeable with a vibrant personlity."

Rebecca Linn Kjellhaug
Rebecca Linn Kjellhaug,
Matrix Management
Image is not available

Catherine Lemaréchal og Johan Osuldsen holdt kurs i Presentasjons-teknikk: «La deg regissere». De var suverene i sine tilbakemeldinger, og ga ekstremt god trening til deltakerne når det gjelder hva vi skulle jobbe med videre og hvordan. Beste kurset jeg har vært på i Norge når det gjelder presentasjon og personlig fremtoning".

Camilla Nyland, Econa
Camilla Nyland,
Econa
Image is not available
Image is not available

Tusen takk for et fantastisk innlegg! Du engasjerte både meg og studentene, og kunne ikke vært mer fornøyd med innlegget du holdt. Flere av studentene kom til meg senere å fortalte at dette var noe av det mest spennende de hadde hørt på lenge. Og de lurte på om det var mulig å kunne bruke deg ved en senere anledning ute på noen av studiestedene.

Norunn Haug Christensen
Norunn Haug Christensen,
Sjefskonsulent - Visma Sirius AS
Image is not available
Image is not available

Presentasjonsteknikk-kurset til Catherine er det mest nyttige kurset jeg har tatt de senere årene, faktisk kanskje i hele min karriere!

Teknikkene hun lærte oss er enkle å forstå, enkle å ta i bruk, og svært så effektfulle. De har bidratt til å heve mine presentasjoner betraktelig, noe jeg har fått bekreftet fra min kolleger og tilhørere, men det viktigste er at jeg merker det veldig godt selv, og det er svært tilfredsstillende. Catherines detaljerte tilbakemeldinger var også svært nyttige for å strekke seg i riktig retning, og hun lærte oss hvordan vi gir konstruktive tilbakemeldinger til hverandre, noe som har bidratt til en kultur hvor det er rom for å komme med forbedringspunkter og på den måten spiller vi hverandre gode!

Edgar Valdmanis
Edgar Valdmanis, MBA, Markedsdirektør
Den Norske Dataforening
Image is not available
Image is not available

Jeg har deltatt på en rekke kurs i presentasjonsteknikk opp gjennom årene. Kurset «La deg regissere» med Catherine Lemaréchal og Johan Osuldsen er i en klasse for seg. Både Lemaréchal og Osuldsen gir personlige tilbakemeldinger til hver enkelt deltaker, og jeg lærte utrolig mye denne dagen. Det heter at «Djevelen er i detaljene», og det er nettopp detaljene de to legger merke til og finpusser på. Anbefales!

Theatercaféen
Hilde Lystad,
Daglig leder Theatercaféen
Image is not available
Image is not available

Kjære Catherine,
Vil takke deg for fantastisk samarbeid og resultater i forbindelse med mine to siste prosjekter på oppbyggingen av Folketeateret i forbindelse med MAMMA MIA!, samt reåpning av ærverdige Theatercaféen på Hotel Continental i Oslo. Med din faglige branding og coaching-kompetanse, innen områdene «Branding - Bygg en sterk merkevare» og «Rigg deg til for suksess - Prester på topp», din inspirasjon og evne til å formidle på en positiv måte, vil Ticato være en viktig del av mine prosjekter også i fremtiden.

Screen Shot 2019-12-25 at 21.02.44
previous arrow
next arrow